Hillava-blogi

Toiminnanohjausta LVI-alalle

Onko resurssienhallinta ja projektien seuranta työlästä ja haastavaa? Viekö kassankierto ja laskutus paljon aikaa tiedonsiirron ollessa pitkässä juoksussa kentältä konttorille? Kokosimme toiminnanohjausjärjestelmän tarjoamat ratkaisut ja hyödyt LVI-alalle.
LVI

Haaste: Yrityksen resurssienhallinta ja projektien seuranta on työlästä ja sekavaa. Laskutus ja kassankierto ovat pitkässä juoksussa, kun tiedonsiirto kentältä konttorille vie aikaa.

Ratkaisu: Selkeän kalenteritoiminnon avulla konttorikäyttäjä näkee helposti töiden kokonaistilanteen ja saa tehostettua resurssienhallintaa. Samalla työntekijät voivat mobiilisovelluksen avulla kirjata kohteisiin liittyviä tietoja reaaliajassa. Hillavan ansiosta laskutuskierto nopeutuu, kun tieto työn valmistumisesta tulee reaaliajassa työmaalta konttorille mobiilisovelluksen avulla.

Hillavan hyödyt työnjohdolle – töiden hallintaa ja kustannusseurantaa tehokkaasti

Työnjohdon tehtäviin kuuluvat työntekijöiden resursointi ja projektien kokonaishallinta. Lisäksi työnjohto säästää huomattavasti aikaa, kun Hillavan selkeän kalenterinäkymän avulla voi helposti seurata, missä kukakin työntekijä liikkuu – ilman muistilappuja ja Exceliä.

Hillavasta nähdään myös projektien kokonaistilanne: mitkä ovat kesken, valmiit ja
mitkä laskuttamatta. Hillavaa käyttävät työnjohtajat kertovat resurssien käytön
tehostuneen, kun voi siirtää vapaiden työntekijöiden valmiudet heti uusille
projekteille ja tallettaa Hillavaan kaikki työn suorittamiseen tarvittavat tiedot.

Työnjohto voi seurata urakan kannattavuutta reaaliajassa: kaikki projektiin liittyvät
työtunnit ja ostot kirjautuvat kohteen alle reaaliajassa. Raporteilta saa nopeasti tietoa mm. projektin kannattavuudesta.

Hillavan hyödyt asentajille – kaikki työt ja lisätiedot aina mukana mobiilissa

Useassa eri kohteissa liikkuvat työntekijät ovat yrityksen kasvot asiakkaille. Hillavan avulla työntekijät voivat suorittaa työn tehokkaasti, eikä paperisia ohjeita tai työajankirjauslomakkeita enää tarvita.

Työntekijän helppokäyttöisessä mobiilisovelluksessa kulkevat aina mukana kaikki työhön liittyvät lisätiedot sekä käyttäjät voivat dokumentoida ja raportoida kaikki tehtävät ja työtunnit muutamalla klikkauksella. Tiedot ovat heti tallessa, siirtyen samalla myös työnjohdon näkymään.

Hillavan käyttäjät ovat kiitelleet yhtenäistä ja näppärää järjestelmää töiden näkymästä. Sovelluksen avulla työntekijät itse pysyvät ajan tasalla omasta työjonostaan, eikä pitkäaikaisia töitä jää enää roikkumaan.

Laskutus ja kassankierto nopeammaksi – laskutusperusteet heti valmiina työn valmistuttua

Mobiilisovellus nopeuttaa yrityksen laskutusta ja kassankiertoa. ”Saman tien, kun kaveri painaa työmaalta työn valmiiksi, on laskutusaineisto valmis lähetettäväksi asiakkaalle. Sovelluksella nauhoitettu työaika ja käytetyt tarvikkeet kohdistuvat suoraan työlle sekä konttorille reaaliajassa Hillavan kautta”, Hillavan käyttäjä kertoo.

Hillavassa voidaan luoda urakkatöille maksuerät valmiiksi odottamaan työvaiheiden valmistumista. Kustannukset kirjautuvat koko ajan reaaliajassa myös urakkatöille, tehden kustannusten kokonaisseurannasta helppoa.

Integroituu muihin järjestelmiin helposti – tiedonsiirto tärkeisiin järjestelmiin

Hillavalla on integraatiorajapinnat ja -teknologiat valmiina useisiin järjestelmiin:
LVISNetin hinnastot ja ostotilausvahvistukset, taloushallinnon järjestelmien Talenom Onlinen tai Netvisorin ostot, myyntilaskut ja palkka-aineistot. Lisäksi Hillavan kehitystiimi toteuttaa kustannustehokkaasti asiakaskohtaiset integraatiot tarpeen mukaan. Lue lisää integraatioista tästä.

Jouhevasti onnistuneita järjestelmän vaihtoja ja käyttöönottoja – yhteydenpito ja tuki onnistumisen avaimena

Vaihto vanhasta järjestelmästä uuteen tai aivan uuden järjestelmän käyttöönotto usein arveluttaa. Hillavan käyttöönotto on selkeä prosessi, joka käydään vaihe kerrallaan yhdessä läpi Hillavan asiantuntevan käyttöönottajan kanssa. Käyttöönottajan tuki on asiakkaan tukena, oli kyseessä uuden järjestelmän käyttöönotto tai vaihto toisesta järjestelmästä. Laskutuksen pyöriminen ja projektien eteneminen varmistetaan myös vaihdon aikana.

Hillavan valmiit integraatiot on helppo tapa kytkeä Hillava tukkureihin tai taloushallinnon järjestelmiin, tutustu kumppaneihimme tai ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Jutellaan lisää!

Laura
Laura Raehalme
tuotejohtaja

040 747 1089
laura.raehalme@hillava.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Lataa opas: Toiminnanohjaus-järjestelmän käyttöönotto

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: KPI -mittaristo kenttätyön tehostamisessa

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: Buustia ERP-hankintaan

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!