Hillava-blogi

Selkeyttä ja tehoa työpäivään

Tampereen LVI-palvelu on käyttänyt Hillavaa vuodesta 2018 alkaen huolto- ja asennustöiden hallintaan sekä suunnitteluun. Mitä hyötyjä Hillava on tuonut? Miten työpäivien suunnittelu on muuttunut yrityksessä?
Selkeyttä-ja-tehoa-työpäivään-Hillava

Tampereen LVI-palvelu on käyttänyt Hillavaa vuodesta 2018 alkaen huolto- ja asennustöiden hallintaan ja suunnitteluun. Mitä hyötyjä Hillava on tuonut? Miten työpäivien suunnittelu on muuttunut yrityksessä?

Selkeästä kalenterinäkymästä töiden kokonaistilanne

LVI-alan huolto- ja asennustyöt sisältävät useita yksityiskohtaisia vaiheita ja urakoiden suunnittelu ja resursointi ovat tärkeässä asemassa. Aiemmin yrityksessä projektien hallinta ja suunnittelu oli aikaa vievää, kun työnjohdolla ei ollut selkeää kokonaiskuvaa projektien ja resurssien hallinnasta.

Nyt projektien ja työntekijöiden kokonaishallinta on helpottunut. Hillavan avulla on helppoa ja tehokasta seurata, missä kukakin työntekijä menee ja mikä projektien tilanne on. Hillavan kalenterinäkymän avulla työnjohto näkee yhdellä silmäyksellä töiden kokonaiskuvan.  

“Resurssien käyttö on tehostunut, kun vapaan työntekijän voi kiinnittää heti uuteen projektiin.” Lauri Vesalainen, varatoimitusjohtaja, Tampereen LVI-palvelu

Tehoa työpäivän suunnitteluun mobiilisovelluksella 

Työnjohdon lisäksi Hillava on tuonut selkeyttä ja tehoa myös työntekijöille. He näkevät omasta mobiilistaan selkeästi heille konttorilla suunnitellun työjonon ja pystyvät rytmittämään päivän kulun työjonon mukaan. Työjonon avulla myöskään töitä ei jää roikkumaan niiden ollessa selkeästi aikataulutettu ja resursoitu. Nyt työnjohto näkee reaaliajassa miten työt etenevät ja seuraava työvaihe päästään aloittamaan ilman turhaa tyhjäkäyntiaikaa.

Toimintavarmuutta kentälle ja konttorille

Hillava on hallittavissa helposti laitteesta riippumatta autossa tabletilta, kentällä puhelimen kautta mobiilisovelluksella tai konttorilla tietokoneella. Tiedot kohteista ja töistä ovat helposti Hillavassa kaikkien saatavilla paikasta riippumatta, kun tieto siirtyy reaaliaikaisesti kentän ja konttorin välillä. Samalla laskutussykli on nopeutunut, kun tieto työn valmistumisesta laskutusaineistoineen on heti konttorilla nähtävissä.

Haluatko sinä selkeyttä ja lisää tehoa työpäivääsi? Miltä se Hillavan selkeä kalenterinäkymä oikein näyttää? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lue koko Tampereen LVI-palvelun asiakastarina täältä!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hillava-blogi

Poimi parhaat vinkit esimerkiksi toiminnanohjaukseen, mobiiliin töidenhallintaan, resurssienhallintaan ja järjestelmän käyttöönottoon.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi: