Hillava-blogi

Muutoksia Hillavan johdossa

Meillä on hienoja uutisia! Ville Miettinen on nimitetty Hillava Oy:n toimitusjohtajaksi 1.6.2021 alkaen.
Hillavalaiset

Meillä on hienoja uutisia! Ville Miettinen on nimitetty Hillava Oy:n toimitusjohtajaksi 1.6.2021 alkaen ja hänen tehtävänään on liiketoiminnan kasvuhakuinen kehittäminen ja rakentaminen. Samassa yhteydessä Laura Raehalme siirtyy tuote- ja hankejohtajaksi kehittämään Hillava-tuotetta ja mahdollistamaan asiakkaidemme ja sidosryhmien ideoiden ja tarpeiden etenemisen tuotekehityksessä ja hankkeissa.

Haimme Hillavan toimitusjohtajaksi kokenutta ja monipuolista johtajaa, joka uskaltaa pistää itsensä sataprosenttisesti likoon. Uusi toimitusjohtaja keskittyy Hillava-liiketoiminnan suunnitelmalliseen kasvattamiseen ja Lauran asiantuntemus ja osaaminen, sekä aika saadaan valjastettua samalla parhaiten kasvua ja kehitystä tukevaksi“, kertoo hallituksen puheenjohtaja Thomas Raehalme.

“Digitalisaatio on jo osa arkeamme, se muuttaa ja mahdollistaa kovaa vauhtia kaikkien toimijoiden liiketoimintaa. Olen todella innoissani, että pääsen mukaan rakentamaan ja kehittämään Hillava Oy:n huikeaa kasvutarinaa! Odotan jo kovasti tulevia keskusteluita ja kokemuksia, kuinka liikkuvan työn parissa toimivat yritykset ja asiakkaamme digitalisoivat kanssamme toimintamallejaan ja pääsevät nauttimaan yhä laajemmin sen hyödyistä.” Miettinen korostaa.

Ville Miettinen on tuote-, ratkaisu-, ja palvelumyynnin, sekä johtamisen osaaja vahvalla IT- palveluliiketoiminnan kokemuksella. Viimeksi hän työskenteli Elisa Oy:ssa vastaten SME IT-ulkoistuspalvelutuotteiden liiketoiminnan omistajana, kehittäjänä ja yhtenä palvelun perustajana. Sitä ennen hän on toiminut mm. tuotteistuksen ja tuotannon esimiestehtävissä, aluemyyntiorganisaation vetäjänä ja liiketoiminnasta vastuullisena, sekä toiminut IT-ratkaisumyyjänä ja tuotepäällikkönä. (Yhtiöissä mm. Anvia Yrityspalvelut Oy, ALSO Finland Oy, Enfo Oyj, Atea Finland, GNT Finland ja Hewlett-Packard Oy)

Lisätietoja:
Laura Raehalme
Tuotejohtaja
040 747 1089
laura.raehalme@hillava.com

Ville Miettinen
Toimitusjohtaja
050 316 1823
ville.miettinen@hillava.com

Thomas Raehalme
Hallituksen puheenjohtaja
040 545 0605
thomas.raehalme@hillava.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Lataa opas: Toiminnanohjaus-järjestelmän käyttöönotto

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: KPI -mittaristo kenttätyön tehostamisessa

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: Buustia ERP-hankintaan

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!