Hillava-blogi

Hillavan messusyksy 2019

Tule moikkaamaan meitä LVI-Päiville Tampereelle ja Teknologia-messuille Helsinkiin!
Hillavan-messusyksy-2019

Syksyllä 2019 mennään taas! Tule moikkaamaan meitä LVI-Päiville Tampereelle ja Teknologia-messuille Helsinkiin! Liikkuvaa työtä tehdään useilla eri toimialoilla ja koska Hillavakin taipuu useisiin eri tarpeisiin, olemme mukana monenlaisessa tänäkin syksynä. Katso alta tarkemmat lisätiedot tapahtumista. Tavataan Tampereella ja Helsingissä!

LVI-Päivät, Tampere

LVI-Päivät 2019  kokoaa alan toimijat yhteen Tampereelle 24.10.2019. Tapahtumassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja oman osaamisen ja arjen työn kehittämiseen. Lisäksi näyttelyalueella esittelyssä uutuuksia ja fiksuja ratkaisuja. Tule tutustumaan Hillavan ratkaisuun ja moikkaamaan tiimiä näyttelyalueelle, nährään Tampereella!

Teknologia, Helsinki

Teknologia 19 järjestetään Helsingin messukeskuksessa 5.-7.11.2019. Pohjoismaiden johtava teknologia-tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden ja teknologian alan yritykset ja asiantuntijat.  Tule tutustumaan  konkreettisiin ratkaisuihin tuottavuuden parantamiseksi ja tuotanto-omaisuuden hallintaan kunnossapidon teema-alueelle. Löydät meidät yhteisosastolta 7k129 Netvisorin kanssa, tervetuloa!

Ilmoittaudu kävijäksi messuille veloituksetta tästä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Lataa opas: Toiminnanohjaus-järjestelmän käyttöönotto

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: KPI -mittaristo kenttätyön tehostamisessa

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: Buustia ERP-hankintaan

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!