Hillava-blogi

Hillavan messusyksy 2017

Syksyn lähestyessä on aika suunnata katse kohti syksyn tapahtumia ja verkostoitumista. Loppuvuonna järjestetään jälleen useita kiinnostavia tapahtumia, joissa myös Aitio Finland Oy on mukana.
Hillavan messusyksy 2017
Syksyn lähestyessä on aika suunnata katse kohti syksyn tapahtumia ja verkostoitumista. Loppuvuonna järjestetään jälleen useita kiinnostavia tapahtumia, joissa myös Aitio Finland Oy on mukana. Katso alta, missä kaikissa tapahtumissa Hillava on syksyn mittaan mukana!

Teknologiamessut, Helsinki

Teknologiamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa lokakuussa, 10.-12.10.2017. Teknologian kolmella eri lavalla koetaan kymmeniä puheenvuoroja kolmen päivän ajan. Tulossa on ennennäkemättömän ohjelmakokonaisuus, joka koostuu muun muassa Tekesin teollisen internetin ohjelmasta, digitaalisesta alustataloudesta, uudesta Innovaatio alueesta ja innovatiivisesta Cross Industrial Spotlight ohjelmakokonaisuudesta. Messujen toisena iltana kaikki näytteilleasettajat ja messuvieraat pääsevät ilmaiseksi mukaan iltajuhlaan, jossa esiintyjänä toimii Lauri Tähkä. Löydät meidät osastolta 7d128! Tervetuloa mukaan!

Alihankintamessut, Tampere

Alihankintamessut järjestetään Tampereella, Tampereen messuhallissa 26.-28.9.2017. Tämänvuotisen tapahtuman teemana on ajankohtainen ”merkitystään kasvattava kumppanuusverkosto” ja verkostoitumista nähdään jälleen AlihankintaHEAT-osiossa, jossa Startupit pääsevät tutustumaan teollisuusyrityksiin. Tapahtuma tarjoaa jälleen yrityksille mahdollisuuden kasvattaa verkostojaan tehokkaasti laadukkaan ja monipuolisen asiantuntijaohjelman ohessa. Kiitos kaikille messuille osallistuneille upeasta tapahtumasta!

Puu- ja bioenergiamessut, Jyväskylä

Aiemmista vuosista kasvaneet Puumessut järjestetään 6.-8.9.2017 Jyväskylän Paviljongissa. Messut ovat laajentuneet kattamaan myös puuteknologian, puuntyöstön ja bioenergian yrityksiä mottonaan ”Koko Puualan parhaaksi!” Sen vuoksi tänä vuonna myös Aitio Finland on mukana näytteilleasettajien joukossa. Tule mukaan messuille tutustumaan kiinnostaviin luentoihin ja verkostoitumaan näytteilleasettajien kanssa tai vain ottamaan kaiken irti messujen päivittäisistä puhujista – keskiviikkona lavalle hyppää ”Täällä Pohjantähden alla” -sarjasta tuttu Arman Alizad, torstaina kuullaan Mt. Everstin valloittaneen Carina Räihän ajatuksia periksi antamattomuudesta ja perjantaina estradin valtaa Madventures-kaksikko Riku Rantala ja Tuomas Milonoff. Kiitos Jyväskylä ja kaikki messuilla vierailleet kävijät! 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Lataa opas: Toiminnanohjaus-järjestelmän käyttöönotto

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: KPI -mittaristo kenttätyön tehostamisessa

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: Buustia ERP-hankintaan

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!