Hillava-blogi

Hillava News – Tehtävän luonti mobiililaitteella

Hillava News -juttusarjassa nostamme esiin Hillava-toiminnanohjausjärjestelmän uusia ja vanhoja ominaisuuksia, niiden merkittävimpiä hyötyjä yrityksen toiminnassa sekä ominaisuuksien käyttötapoja liiketoiminnan tehostamisessa.
Hillava News - Tehtävän luonti mobiililaitteella
Hillava News -juttusarjassa nostamme esiin Hillava-toiminnanohjausjärjestelmän uusia ja vanhoja ominaisuuksia, niiden merkittävimpiä hyötyjä yrityksen toiminnassa sekä ominaisuuksien käyttötapoja liiketoiminnan tehostamisessa. Sarjan ensimmäisessä osassa esittelemme tehtävän luonnin mobiililaitteella – miksi on tärkeää, että tehtävät saadaan luotua ja hallinnoitua kentältä käsin?

Hyödyt

Hillavassa tehtävän voi luoda suoraan kentältä mobiililaitteella. Ominaisuus mahdollistaa sen, että myös liikkeellä oleva työnjohtaja tai työntekijä voi itse luoda tehtävän mobiililaitteellaan – tukien siten Field Service -töiden, eli liikkeellä tapahtuvan työn hallintaa. Tehtävä voidaan luoda heti tarpeen ilmaantuessa ja palata siihen sen ollessa ajankohtaista. Mobiilissa luotavaa tehtävää ei siis ole pakko aloittaa heti, eikä myöskään ottaa itselleen tehtäväksi. Merkittävimmät hyödyt liiketoiminnalle:
  • Töitä ei jää laskuttamatta.
  • Tehtävän suoritus ja laskutusperusteiden tallennus voidaan aloittaa tarvittaessa heti.
  • Kaikki tehtävät löytyvät reaaliaikaisesti yhdestä paikasta.
  • Työnjohtaja voi hoitaa tehtävien luonnin ja resursoinnin myös kentällä.
  • Tehtävän luominen ei unohdu eikä tehtävän tietoja tarvitse kirjata erilliselle paperille tai soittaa konttorille tai työnjohtajalle.

Miten tehtävä luodaan mobiililaitteella?

Tehtävä luodaan mobiililaitteella lyhimmillään alle minuutissa. Tehtävään merkitään minimissään tehtävän tyyppi ja otsikko.

Entä jos työkohde ei ole tiedossa?

Työntekijällä ei välttämättä ole tarkalleen tiedossa kentällä luotavan tehtävän kohdetta tai laskutusasiakasta. Tehtävän luomisessa tärkeintä onkin saada talteen tehtävän olennaisimmat tiedot sekä laskutusperusteet, kuten työaika ja käytetyt tarvikkeet. Tästä syystä Hillavan sovelluksessa voi luoda tehtävän myös ilman tarkkoja kohdetietoja. Kohdetiedoksi riittää esimerkiksi tehtävän tilanneen henkilön yhteystiedot. Työnjohtaja tai laskuttaja voi jälkikäteen selvittää tarkan laskutusosoitteen sekä luoda Hillavaan halutessaan kohteen ja asiakkaan. Tärkein eli laskutusperusteet on kuitenkin tallessa ja työtä tai tarvikkeita ei jää laskuttamatta. Työkohde on tiedossa Tehtävä voidaan liittää jo johonkin olemassa olevaan työkohteeseen. Työkohde on Hillavassa aina asiakaskohtainen ja se voi olla esimerkiksi kiinteistö, projekti tai tilaus.Tällöin tehtävä kohdistuu suoraan oikeaan kohteeseen ja tehtävällä näkyy kohteen pohjatiedot, esimerkiksi yhteyshenkilöt ja osoitetiedot sekä kohteen dokumentit. Tehtävän luonnin yhteydessä voidaan myös luoda uusi kohde, mikäli kohde halutaan luoda kentällä.

Ominaisuuden käyttöönotto

Hillavan pääkäyttäjä voi tehtävätyyppikohtaisesti määritellä tehtävätyypin asetuksissa, saako kyseisen tyyppistä tehtävää luoda mobiililaitteella.Ominaisuuden käyttö kuuluu Hillavan peruspakettiin, eli sen käyttö ei tuo yritykselle lisäkustannuksia.Haluatko lisätietoja Hillavasta ja sen mahdollisuuksista yrityksenne toiminnan tehostamiseen? Lue lisää mobiilin ERP-järjestelmän hyödyistä blogistamme tai ota meihin yhteyttä!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Lataa opas: Toiminnanohjaus-järjestelmän käyttöönotto

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: KPI -mittaristo kenttätyön tehostamisessa

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: Buustia ERP-hankintaan

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!