Hillava-blogi

Hillava News – Hillavan vuosi 2018

Vuonna 2018 kehitimme Hillavaa asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Mitä uutta julkaisimme – ja erityisesti, mitä hyötyjä uudet ominaisuudet tuovat asiakkaillemme? Tässä muutama fakta Hillavan vauhdikkaasta vuodesta 2018!
Hillavan-vuosi-2018

Vuonna 2018 kehitimme Hillavaa asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Mitä uutta julkaisimme – ja erityisesti, mitä hyötyjä uudet ominaisuudet tuovat asiakkaillemme? Tässä muutama fakta Hillavan vauhdikkaasta vuodesta 2018!

Uusia ominaisuuksia asiakkaidemme toiminnan tehostamiseen

Hillava on valmis tuote, jonka voit ottaa käyttöön sellaisenaan. Perinteisestä toiminnanohjausjärjestelmästä poiketen laajennamme Hillavaa mielellämme asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Hillavan nerokas arkkitehtuuri mahdollistaa laajennettavuuden siten, että vanhat ominaisuudet säilyvät ja uudet ominaisuudet voi ottaa halutessaan käyttöön. Vuonna 2018 toteutimme asiakkaidemme toivomista uusista ominaisuuksista 96 %. Näistä esimerkkeinä:

Ostot suoraan Hillavan tehtäville

Toteutimme Hillavaan Ostot-ominaisuuskokonaisuuden, jonka avulla ostolaskujen tai ostotilausvahvistusten rivit kohdistuvat automaattisesti oikeille tehtäville. LVISNetin osalta ostot kohdistuvat reaaliaikaisesti ja tukkukäynnin jälkeen ostorivit näkyvät oikealla tehtävällä 5-10 minuutin kuluttua. Ominaisuus vähentää manuaalista työtä ja nopeuttaa laskutussykliä eli saat kassaan nopeammin rahaa!

Kattavampaa raportointia

Kehitimme entisestään Hillavan tehtäväraporttia sekä muita Hillavassa olevia valmiita raportteja. Muistathan myös, että Hillavan rakenne on konfiguroitavissa. Jos tarvitset raportin juuri teidän yrityksenne raportointitarpeisiin; toteutamme mielellämme myös asiakaskohtaiset raportit.

Hillavan Android-sovellus on todellinen työkalu työnjohtajalle

Hillavan Android-sovellus on jo aiemmin ollut ominaisuuksiltaan kattava työkalu työnjohdon käyttöön. Vuonna 2018 kehitimme sovellusta edelleen ja nyt sovelluksesta löytyy helposti myös kaikki työkohteet. Kaikki kohteen tiedot ovat näppärästi saatavilla myös toimiston ulkopuolella liikuttaessa. 

Konepellin alla ja päällä tapahtuu

Päivitimme Hillavan pääkäyttöliittymän modernimpaan ulkoasuun. Ulkoasun päivitys tehosti järjestelmän käyttöä sekä mahdollistaa uusien toiminnallisuuksien kehittämisen entistäkin monipuolisemmin. Lisäksi pidämme jatkuvasti huolta siitä, että Hillavan käyttäminen sekä toimistolla että kentällä on tietoturvallista ja helppoa. Varmistamme myös, että käytössäsi konepellin alla on modernit teknologiat.

Asiakkaamme saivat uusia ominaisuuksia käyttöönsä keskimäärin 3 viikon välein

Olemme julkaisseet Hillavan pääkäyttöliittymästä uuden version 18 kertaa, eli asiakkaamme ovat saaneet uusia ominaisuuksia käyttöönsä keskimäärin 3 viikon välein.

Päivitykset teemme aina hallitusti ja uudet ominaisuudet ovat yleensä konfiguroitavia. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat itse päättää, haluavatko he uudet ominaisuudet käyttöönsä.

Päivitimme Hillavan Android-sovellusta

Päivitimme Hillavan Android-sovelluksesta uuden version Googlen Play-kauppaan 8 kertaa! Sovellus on saanut edelleen kehuja helppokäyttöisyydestä. Allekirjoitamme edelleen väitteemme, että sovelluksen käytön oppii 5 minuutissa, katso vaikka video!

Suuri kiitos asiakkaillemme ja kumppaneillemme!

Kiitos asiakkaillemme ja kumppaneillemme vuodesta 2018! Vuonna 2019 jatkamme kehittämistä ja kehittymistä palvellaksemme teitä entistäkin paremmin ja tehdäksemme Hillavasta entistäkin paremman työkalun tehostamaan arkeanne.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Lataa opas: Toiminnanohjaus-järjestelmän käyttöönotto

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: KPI -mittaristo kenttätyön tehostamisessa

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: Buustia ERP-hankintaan

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!