Hillava-blogi

Millainen paketti on Hillava ja Netvisor?

Lue miten tieto liikkuu Hillavan ja Netvisorin välillä ja klikkaa Netvisor ilmaiseen koekäyttöön!
Hillava+Netvisor

Hillava on liikkuvan työn toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla yritys hoitaa arjen pyörityksen. Hillava kaipaa kaverikseen taloushallinnon ohjelmiston. Netvisor on yksi Hillavan pitkäaikaisimmista kumppaneista.

Klikkaa tästä Netvisor ilmaiseen koekäyttöön!

Miten Hillava ja Netvisor helpottaa yrityksen arkea? 

Hillava ja Netvisor on integroitu vahvasti keskenään. Hillavan ja Netvisorin välillä liikkuu ostolaskut, myyntilaskut, tuntikirjaukset palkanlaskentaa varten sekä kustannuspaikkatieto.

Käytännössä ostolaskut tuodaan Netvisorista Hillavaan ja Hillavassa ostot kohdistetaan tehtäville. Kohdistaminen voidaan tehdä automaattisesti, kun ostolaskulla on viitteenä Hillavan tehtävänumero. Hillavassa asetetaan läpilaskutettaville ostoille automaattisesti oletuskate, jota voi vielä halutessaan muuttaa ennen laskun lähetystä. Kohdistamisen ansiosta ostettuja tarvikkeita ei jää laskuttamatta!

Myyntilaskut luodaan Hillavassa ja ne sisältävät laskutusperusteena käytetyn työajan sekä käytetyt tarvikkeet (ostoilta tai varastosta). Myyntilaskut lähetetään Netvisoriin ja Netvisorista myyntilaskut lähtevät automaattisesti loppuasiakkaalle. Myyntilaskun mukana voidaan viedä kustannuspaikkatieto, jolloin myyntilasku kohdistuu automaattisesti oikeaan kustannuspaikkaan seurantaa varten.

Työntekijät kirjaavat työajan Hillavassa tehtäville ja palkkajakson päättyessä tuntikirjaukset tarkastetaan Hillavassa. Kirjaukset viedään napin painalluksella Netvisoriin. Myös tuntikirjausten mukana viedään kustannuspaikkatieto ja tunnit kohdistuvat automaattisesti oikeille kustannuspaikoille seurantaa varten. 

Haluatko kokeilla Netvisoria ilmaiseksi? Aloita koekäyttö täältä.

Tai ota yhteyttä Hillavaan ja kerromme lisää! Voi myös varata suoraan sinulle sopivan tapaamisajan kanssamme kalenteristamme, varaa aika täältä! 

Jutellaan lisää!

Laura
Laura Raehalme
tuotejohtaja

040 747 1089
laura.raehalme@hillava.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Lataa opas: Toiminnanohjaus-järjestelmän käyttöönotto

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: KPI -mittaristo kenttätyön tehostamisessa

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: Buustia ERP-hankintaan

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!