Case-kuvaus: KL-Lämpö Oy

KL-Lämpö Oy on vuonna 1993 perustettu energiatehokkuutta edistävä vedenkäsittelyn asiantuntijayritys. Yritys toimii mm. teollisuuden, voimalaitosten ja kiinteistötekniikan yhteistyökumppanina kiinteistöjen kunnossapitotoimintojen kehittämisessä ja ylläpidossa. Yrityksen toiminta perustuu heidän omassa laboratoriossaan suoritettavaan korkealaatuiseen vesianalytiikkaan ja tutkimustoimintaan.

Pirkkalasta lähtöisin oleva ja siellä edelleen päätoimipistettään pitävä yritys on laajentunut vuosien saatossa myös Espooseen ja Kempeleeseen. KL-Lämpö on laajentanut liiketoimintaansa myös kansainvälisille markkinoille ja tarjoaa palveluitaan mm. Venäjän suuntaan.

Lataa case-kuvaus ja lue miten Hillava tuo lisäarvoa myös KL-Lämmön asiakkaille. Case-kuvauksen lataaminen on täysin maksutonta, eikä lomakkeen täyttäminen sido sinua mihinkään!

”Hillava on helpottanut merkittävästi asentajien työtä. Paperit ja niiden mukana olevat tiedot voivat helposti hukkua - puhelin vaikeammin. Kaikki tarvittava tieto löytyy aina asentajan kädestä. Ei tarvitse kuin nappia painaa, niin se on siinä. Asentajat ovat myös olleet tyytyväisiä.”

Lataa opas: Toiminnanohjaus-järjestelmän käyttöönotto

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: KPI -mittaristo kenttätyön tehostamisessa

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: Buustia ERP-hankintaan

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!