Asiakkaitamme

Asiakkaitamme

Puustelli Group Oy

Miten Hillava tehosti Puustellin toimintaa?

Lataa case-kuvaus ja lue miten Hillava vastasi Puustellin haasteisiin. Case-kuvauksen lataaminen on täysin maksutonta, eikä lomakkeen täyttäminen sido sinua mihinkään!

 

”Hillava on sähköinen asennustenhallintajärjestelmä, joka on kätevä ja tätä päivää. Se on hyvä siihen, että sitä voidaan lukea monesta eri paikkaa samaan aikaan.”
Johanna Tonteri
Puustelli Group Oy
Puustelli hyödyntää Hillavaa sähköisenä asennustenhallintajärjestelmänä
Töidenhallintajärjestelmä energia-alalle

Seinäjoen Energia Oy

Energia-alan töidenhallinta

Seinäjoen Energia tuottaa ja toimittaa sähköä, lämpöä ja vettä. Seinäjoen Energia kaukolämpö ottaa parhaillaan Hillavaa käyttöön esimerkiksi liittymien rakennustöiden aikataulukseen, seurantaan ja hallintaan.

 

Pajakallio Oy

Tuotannon työvaiheiden ohjaus

Pajakallio Oy tarjoaa kattavan valikoiman terästuotteita ja konepajan palveluita yrityksille ja yksityisasiakkaille. Palveluihin kuuluu teräsrakenteiden suunnittelu, valmistus- ja asennustyöt.

Pajakallio hallinnoi Hillavan avulla toimitusputken tilauksesta eri valmistusvaiheiden kautta toimitukseen.

 

Pajakallio Oy

Normiputki Oy

Läpinäkyvyys on uudella tasolla

Normiputki Oy palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita LV-asennuksissa, huolloissa ja hälytystöissä. Myös remontit ja pienimuotoiset urakat kuuluvat Normiputken toimialueeseen.

 

”Haimme uutta toiminnanohjausjärjestelmää ja nyt Hillavan myötä sisäinen ja ulkoinen toimintamme tehostuvat entisestään. Ajatus on periaatteessa yksinkertainen: kenenkään ei tarvitse syöttää samaa tietoa moneen kertaan. Jos esimerkiksi tukkuliikkeessä lyödään uusi hintatieto tai tuote heidän järjestelmäänsä, tieto liikkuu LVISNet-integraation avulla Hillavaan automaattisesti, eikä meidän laskuttajan tarvitse huolehtia siitä, ovatko Hillavassa tiedot ajan tasalla. Myös uudet työtilaukset tulevat meille suoraan asiakkaan omasta järjestelmästä.”
Jari Enckell
Normiputki Oy

Reisswolf Finland

Tilausten ja projektien hallinta

Reisswolf Finland tarjoaa tietoturvamateriaalin säilytys- ja käsittelypalveluita. Ratkaisut käsittävät esimerkiksi arkistohotellin, asiakirjojen tuhouspalvelut ja tietosuojasäiliöt kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

Hillavan avulla Reisswolf ohjaa asiakastilausten ja -projektien käsittelyä sekä tekee sisäistä laskentaa ja raportointia.

 

ERP turvallisuusalan yrityksille