Asiakkai­tamme

Puustelli Group Oy

Miten Hillava tehosti Puustellin toimintaa?

”Hillava on sähköinen asennustenhallintajärjestelmä, joka on kätevä ja tätä päivää. Se on hyvä siihen, että sitä voidaan lukea monesta eri paikkaa samaan aikaan.”
Johanna Tonteri
Puustelli Group Oy
Puustelli hyödyntää Hillavaa sähköisenä asennustenhallintajärjestelmänä
Toiminnanohjausta

KL-Lämpö Oy

Hillavalla lisäarvoa myös omille asiakkaille

KL-Lämpö on energiatehokkuutta edistävä vedenkäsittelyn asiantuntijayritys, jolle asiakasraportointi on tärkeässä osassa.

”Hillava on helpottanut merkittävästi asentajien työtä. Paperit ja niiden mukana olevat tiedot voivat helposti hukkua - puhelin vaikeammin. Kaikki tarvittava tieto löytyy aina asentajan kädestä. Ei tarvitse kuin nappia painaa, niin se on siinä. Asentajat ovat myös olleet tyytyväisiä."
Juha Lepistö
KL-Lämpö Oy

Sähköpalvelu Leino Oy

Sähköalan töidenhallinta

Sähköpalvelu Leino on sähköalan monitoimiyritys, jolle laadukas työnjälki, aikataulujen pitävyys ja asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden huomioiminen on keskeistä.

”Useampaa alan ohjelmistoa käyttäneenä voin sanoa, että nyt on toiminnan kokonaistilanteeseen ensimmäistä kertaa hyvä ja selkeä näkyvyys. Sekä työt että niihin liittyvät ostot on helppo seurata ja laskuttaa. Myös raporteilta saa nopeasti tietoa esim. siitä, miten työt kannattavat. Hillavaa on helppo käyttää ja sen nopeus on jopa yllättänyt: erityisesti mobiilin viiveettömyys on saanut asentajilta kiitosta."
Jussi Leino
Sähköpalvelu Leino Oy
LVIS-alan toiminnanohjaus
Töidenhallintajärjestelmä energia-alalle

Seinäjoen Energia Oy

Energia-alan töidenhallinta

Seinäjoen Energia tuottaa ja toimittaa sähköä, lämpöä ja vettä. Seinäjoen Energia kaukolämpö käyttää Hillavaa esimerkiksi liittymien rakennustöiden aikataulukseen, seurantaan ja hallintaan.

"Suosittelen Hillavaa kaikkeen asennustoimintaan. Yrityksille, jossa on paljon erilaisia ja vaihtuvia kohteita sekä erilaisia prosesseja. Kun yksikään päivä ei ole samanlainen, Hillava järkeistää paljon yrityksen prosesseja.”
Tatu Luoma
Seinäjoen Energia Oy

Normiputki Oy

Läpinäkyvyys on uudella tasolla

Normiputki Oy palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita LV-asennuksissa, huolloissa ja hälytystöissä. Myös remontit ja pienimuotoiset urakat kuuluvat Normiputken toimialueeseen.

”Haimme uutta toiminnanohjausjärjestelmää ja nyt Hillavan myötä sisäinen ja ulkoinen toimintamme tehostuvat entisestään. Ajatus on periaatteessa yksinkertainen: kenenkään ei tarvitse syöttää samaa tietoa moneen kertaan. Jos esimerkiksi tukkuliikkeessä lyödään uusi hintatieto tai tuote heidän järjestelmäänsä, tieto liikkuu LVISNet-integraation avulla Hillavaan automaattisesti, eikä meidän laskuttajan tarvitse huolehtia siitä, ovatko Hillavassa tiedot ajan tasalla. Myös uudet työtilaukset tulevat meille suoraan asiakkaan omasta järjestelmästä.”
Jari Enckell
Normiputki Oy
LVIS-alan toiminnanohjaus
Lataa opas: Buustia ERP-hankintaan

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: KPI -mittaristo kenttätyön tehostamisessa

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!

Lataa opas: Toiminnanohjaus-järjestelmän käyttöönotto

Jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme oppaan sinulle sinne!